Võrkpallimeeskond võttis poolfinaalis Selveri üle seljavõidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallurid olid esimeses poolfinaalmatšis Selverist üle igas elemendis.
Pärnu võrkpallurid olid esimeses poolfinaalmatšis Selverist üle igas elemendis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpallimeeskonna kapten Andrus Raadik lubas Tallinna Selverile Eesti meistrivõistluste poolfinaalis valusat kättemaksu Schenker-liiga kaotuse eest. Mehed pidasid sõna ning tegid meistrivõistluste esimeses poolfinaalis täna võõrsil Selveri mängijate selja prügiseks tulemusega 3:0.

Esimeses geimis ei jätnud pärnakad Tallinna Audentese spordihallis toimunud kohtumises kodumeeskonnale erilist sõnaõigust. Pärnu meeskond oli mängus selgelt paremini sees ja spurtis kiiresti ette 4:0 ja 10:2. Pärnakate suurim eduseis oli seisul 12:3. Pärast seda mäng võrdsustus ja Selver tuli vahepeal isegi nelja punkti kaugusele (15:11), kuid geim kuulus numbritega 25:18 lõpuks siiski kindlalt suvepealinna esindusele.

Teine geim möödus veidi tasavägisemalt, kuid initsiatiiv püsis taas pärnakatel. Pärast 1:1 ja 2:2 viigiseise spurtis Pärnu ette 7:3, kuid peagi olid tablool taas viiginumbrid 8:8. Siis tegi Pärnu aga uue vahespurdi 12:8 ja enam pealinna meeskond pärnakaid kätte ei saanud. Teinegi geim kuulus külalistele tulemusega 25:18.

Kolmandas geimis jätkus võrdset mängu seisuni 4:4, siis läks aga Pärnu meeskond taas oma teed ja vormistas lõpuks geimivõidu numbritega 25:20.

Kohtumine kestis vaid tunni ja 20 minutit.

Pärnu meeskonna parimad olid täna Andrus Raadik ja Hindrek Pulk vastavalt 15 ja 13 punktiga. Selverit hoidis mängus nende leegionär Lincoln Williams kes tõi üleplatsi mehena 22 punkti.

Eesti meistrivõistluste poolfinaalid mängitakse kodus-võõrsil printsiibil kolme võiduni. Seeria teine kohtumine mängitakse laupäeval Pärnus.

Meistrivõistluste teise finalisti selgitavad omavahel TTÜ ja Tartu Bigbank meeskonnad. Selles paaris peetakse esimene mäng neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles