Kommentaar: Matt kolme käiguga

, volley.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Maksimov.
Valeri Maksimov. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

No nii ülekaalukas Pärnu meeskonna võit Tallinna Selveri üle küll polnud, aga need mehed, kes lubasid naisele kaheksa-üheksa vahel kodus olla, saabusid ootamatult koju pool kaheksa ja nõudsid süüa. Rahul olid isegi lapsed, keda veel magama polnud kupatatud.

Pärnu ei ole Selverist parem, aga pani teisipäeval nii mõnedki just seda uskuma. Polnud Selveri päev? Seda vist küll. Igatahes haaras justkui valgetega mänginud PVK (Pärnu võrkpalliklubi) kohe initsiatiivi ja kasutas õnneliku servi eelist kuni mängu lõpuni.

Kas PVK pallis pealinlastest paremini? Või oli selverlaste vastuvõtt halb? Tont teab, sellega on nagu blokiga – hea blokk või sant löök? Eriti üks ühe vastu olles. Kummast – servist või vastuvõtust – mängu saatus rohkem sõltus? Servivigu tehti mõlemalt poolt võrdselt kolmteist. Miks seekord nii vähe, võiks ironiseerida. Vasakuga raiuvat austraallast ei suutnud pärnakad pidurdada, Lincoln Williams lõi palli kas maha või auti ja sai 50 protsendi juures kirja 22 punkti. Rohkem kui kõik meeskonnakaaslased kokku (19)! See ei ole hea näitaja, tavaliselt kaotab meeskond, kus liialt üht mänguosalist toidetakse. Kõike ei maksa ka servi vastuvõtuga põhjendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles