Pärnu võrkpallimehed andsid Selverile jõulise etenduse

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehtud! Kardo Kõresaarel (vasakul), Andrus Raadikul, Edgar Järveküljel, Tamar Nassaril, Martti Keelel ja Hindrek Pulgal Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias esimene võit käes ja finaalini veel vaid kaks sammu astuda.
Tehtud! Kardo Kõresaarel (vasakul), Andrus Raadikul, Edgar Järveküljel, Tamar Nassaril, Martti Keelel ja Hindrek Pulgal Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias esimene võit käes ja finaalini veel vaid kaks sammu astuda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu võrkpalliklubi meeskond nuhtles Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria avamängus võõrsil Tallinna Selverit 3:0, kordusmäng on laupäeval Pärnus.

“Seekord oli nii, aga laupäeval on uus päev ja uus mäng ning kõik algab otsast peale,” ütles Pärnu meeskonna treener Avo Keel. “Vahe on üksnes selles, et meil on finaali pääsemiseks tarvis võita üks mäng vähem kui Selveril. Tõelisest edust saaks rääkida, kui keegi kolme võiduni seerias 2:0 ette läheb, ja meil see võimalus ju on. Siis võib tulla tunne, et no kolme mängu jutti ikka kaotada ei saa.”

Kättemaks tuli magus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles