Autogrammitunnis rääkis Kunnas rohkem kui raamatust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi “1944” stsenarist ja samanimelise filmiraamatu koostaja Leo Kunnas rääkis Pärnus Rahva Raamatu poes oma teosest ja andis autogramme.
Filmi “1944” stsenarist ja samanimelise filmiraamatu koostaja Leo Kunnas rääkis Pärnus Rahva Raamatu poes oma teosest ja andis autogramme. Foto: Urmas Luik

Kirjanik ja reservväelane, filmi “1944” stsenarist Leo Kunnas andis teisipäeva õhtul Rahva Raamatu poes Pärnus Port Arturi kolmandal korrusel autogramme ja rääkis, mis ajendas teda filmiraamatut koostama.

Esimesena kirjutas autor nime ja kuupäeva raamatusse, mille talle ulatas Jaan Vaht.

“Raamat täiendab filmi ja siin on võimalik oma poissi näha,” avas mees trükise 45. leheküljelt, mille suurel pildil filmipunaväelased tirivad kahurit läbi pehme pinnase. Eesti kaitseväes teeniv Tõnu Vaht on pildi vasakus servas, suures plaanis esimene. “Need filmivõtted olid Tapal, seal tehti oktoobris Saaremaad.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles