Tules hävisid süüdatud kuurid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahtise leegiga põlenud puukuur süütas kõrval asuva trahteri Postipoiss taguse ala ja katuse. Lisaks purunesid tules pildile mitte jäänud kõrval asuva elumaja esimese korruse aknad.
Lahtise leegiga põlenud puukuur süütas kõrval asuva trahteri Postipoiss taguse ala ja katuse. Lisaks purunesid tules pildile mitte jäänud kõrval asuva elumaja esimese korruse aknad. Foto: Ants Liigus

Ööl vastu kolmapäeva said Pärnu päästjad kaks väljakutset kesklinna kuuripõlengutele, peale ühes kuuris seisnud vara hävimise sai viga trahter Postipoiss ja kuumuses purunesid eramu aknad.

Esimese väljakutse sai häirekeskus ööl vastu kolmapäeva kell 0.21, kui Ringi ja Nikolai tänava nurgal asuva kortermaja õuel põles puukuur.

Majas elav Uno rääkis, et kõige hullemast päästis majaelanikud mööda sõitnud politseipatrull, kes kutsus päästjad ja teavitas tulekahjust majaelanikke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles