Külaselts algatas vana raudteesilla uuendamise

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Selle silla renoveerisime kahes etapis,” viitab MTÜ Silla Külaseltsi juhatuse esimees Tõiv Tiits Reiu jõe kahte kallast ühendavale raudteesillale.
“Selle silla renoveerisime kahes etapis,” viitab MTÜ Silla Külaseltsi juhatuse esimees Tõiv Tiits Reiu jõe kahte kallast ühendavale raudteesillale. Foto: Urmas Luik

Mittetulundusühing Silla Külaselts kirjutas oma kroonikasse 2010. aastal Pärnumaa kodanikuühiskonna aasta teo, Reiu vana raudteesilla rekonstrueerimise. Reiu-Raeküla terviserada ühendavat ettevõtmist toetasid oma- ja naabervald Tahkuranna ja Pärnu linn.

“Meie külaselts on üle kümne aasta vana, aga tuleb tunnistada, et viimased poolteist aastat oleme olnud passiivsed, sest neil, kes siin põhiliselt üritusi korraldasid, on olnud pere juurdekasvu ja see nõuab suuremat tähelepanu,” selgitab külaseltsi juhatuse esimees Tõiv Tiits.

Pärnus on Tõiv tuntud kui linnaorkestri direktor, Sindis kui segakoori Slavjanotška juhendaja ja Paikusel kui vallavolikogu liige. Piiri muutmise eel oli ta Silla küla ja piiri muutmise järel on Paikuse alevi elanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles