Rotarid viisid õpilased muusikali vaatama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
108 Pärnumaa õpilast 13 koolist käis reedel Pärnu Rotary klubi eestvedamisel Tallinnas Nordea kontserdimajas vaatamas muusikali Billy Elliot eelesietendust.
108 Pärnumaa õpilast 13 koolist käis reedel Pärnu Rotary klubi eestvedamisel Tallinnas Nordea kontserdimajas vaatamas muusikali Billy Elliot eelesietendust. Foto: Madis Sinivee

108 Pärnumaa õpilast 13 koolist käis reedel Pärnu Rotary klubi eestvedamisel Tallinnas Nordea kontserdimajas vaatamas muusikali "Billy Elliot" eelesietendust.

Pärnu Rotary klubi ostis noortele pääsmed ja tellis kaks bussi, millega etendusele sõideti.

Rotarid tähistasid reedel Eesti Rotary 85. ja Rotary Internationali 110. aastapäeva. Päev algas hariduskonverentsiga Tallinna Inglise kolležis, jätkus muusikaliga "Billy Elliot" ja lõppes piduliku õhtusöögiga.

Pärnu Rotary klubi liikme Andres Laanemetsa sõnutsi läheb reedese etenduse tulu Eesti Rotary keskuse haridusfondi.

Eesti Rotary keskuse haridusfondi ülesanne on muu hulgas pakkuda praegustele ja tulevastele koolijuhtidele, samuti õpetajatele ja noore põlvkonna haridustee kujundajatele võimalusi stažeerida parimates üldhariduskoolides maailmas, aga ka mujalt riikidest pärit haridustemaatikaga tegelevatele inimestele Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles