Võrkpallurid läksid Tallinna poolfinaalseeriat lõpetama

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu blokk (vasakpoolsel pildil aktsioonis Hindrek Pulk, Tamar Nassar ja Andrus Raadik) püüdis küll palju rünnakuid, aga Tallinna meeskonna pommitaja Lincoln Williams (parempoolsel pildil seljaga) suutis ikkagi 26 punkti teha.
Pärnu blokk (vasakpoolsel pildil aktsioonis Hindrek Pulk, Tamar Nassar ja Andrus Raadik) püüdis küll palju rünnakuid, aga Tallinna meeskonna pommitaja Lincoln Williams (parempoolsel pildil seljaga) suutis ikkagi 26 punkti teha. Foto: Ants Liigus

Laupäeval kodupubliku ees põnevusmängus 3:2 Tallinna Selveri võitnud Pärnu võrkpallimeeskonnal oli eile õhtul Tallinnas võimalus poolfinaal 3:0 numbritega lõpetada.

Kuna teises poolfinaalis on Bigbank Tartu numbritega 3:0 ja 3:1 kaks korda üle käinud põhiturniiri võitjast TTÜst, siis võivad järgmisel nädalal algavas ja nelja võiduni peetavas finaalseerias vastamisi minna Pärnu ja Tartu. Mis on ka kümmekond aastat tagasi juhtunud – esmalt võitis Tartu, siis tuli Pärnu kuldajastu.

“Vara finaliste ennustada, mina loodan ikka, et meie seerias tuleb viis mängu,” ütles Selveri kapten Andres Toobal laupäeval valusa kaotuse järel. “Esimese poolfinaalmängu järel oli küll tunne, et siin pole meil midagi teha, aga Pärnus olime ju võidu lävel ja nägime, mida suudame. 0:2 seis ei tekita masendust, pigem tugevdab Selveri võitlusvaimu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles