Huviteatrid jagasid mängurõõmu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meesnäitleja peaauhinna sai Pärnu rahvateatri näitleja Toomas Vassiljev, pildil kodutu (paremal) lavastuses “Hea sõna ja soe toit 24 h”. Vasakul Sirje Päästel ja Tauno Suluste.
Meesnäitleja peaauhinna sai Pärnu rahvateatri näitleja Toomas Vassiljev, pildil kodutu (paremal) lavastuses “Hea sõna ja soe toit 24 h”. Vasakul Sirje Päästel ja Tauno Suluste. Foto: Ants Liigus

Laupäeval Pärnus Nooruse majas toimunud Pärnumaa harrastusteatrite päeval jõudis lavale seitse lõbusat lavastust, mis kõik kantud ehedast näitlemislustist.

Viie teatritrupi seitset lavastust hindas ˛ürii, kuhu kuulusid näitleja, lavastaja ja teatripedagoog Enn Keerd, teatripedagoog, Eesti näitejuhtide teatritrupi juht ja lavastaja Viivi Metslaid ning näitleja, lavastaja ja teatripedagoog Rein Laos.

Aire Koobi juhitud Pärnu rahvateater mängis Urmas Vadi näitemängu “Hea sõna ja soe toit 24 h” ja Brian Frieli “Järelmängu”, sama rahvateatri näitleja Saima Jakobson esitas Juhan Smuuli ainetel valminud “Kuulsa lese monolooge”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles