Motohooaeg läks täistuuridel käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti endurosprindil viimast korda oma päevinäinud neljataktilise Yamahaga sõitnud Toivo Nikopensiusel jäi klassivõit vaid kahe sekundi kaugusele.
Läti endurosprindil viimast korda oma päevinäinud neljataktilise Yamahaga sõitnud Toivo Nikopensiusel jäi klassivõit vaid kahe sekundi kaugusele. Foto: Urmas Luik

Läinud nädalavahetusel kihutasid Baltimaade paremad motosportlased Lätis Kesterciemsi külje all endurosprindil ja Kaunases Aleksoto rajal võisteldi motokrossis.

Endurosprindi Balti meistrivõistluste avaetapil startis kaheksas masinaklassis kokku 148 võidusõitjat. Valdavalt liivasel pinnasel tuli sportlastel läbida kolm 25 kilomeetri pikkust ringi ja paremusjärjestus selgitati kuuel kiiruskatsel.

Pärnumaa motomeestest oli edukaim Paikuse motoklubi esinumber Toivo Nikopensius, kes teenis seenioride konkurentsis lätlase Arvis Bumbiersi järel teise auhinna ning kolmandaks tuli mitmekordne lõunanaabrite meister Janis Rasmanis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles