Legend pani punkti

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondise kauaaegne kapten Raio Piiroja käis Eesti-Islandi maavõistlusel Tallinnas viimast korda rahvusmeeskonna eest platsil, kandes lahkumismänguski kaptenipaela. Piirojal lasti platsil tipuründajana üritada 13 minutit, siis asendas peatreener Magnus Pehrsson ta teise pärnaka, 1:1 lõppenud mängus palju tööd teinud Sergei Zenjoviga (silma paistis veel üks pärnulane Rauno Alliku).

Piiroja sihtis vastase trahvikastis kõrgeid peapalle, tema vastu tegid vastased mitu viga, korra oleks ta peaaegu väravalöögilegi saanud, aga tähtsam on, et 2013. aastal viimati jalgpalli mänginu sai oma fännidega väärikalt hüvasti jätta ning lahkus seekord platsilt tervena.

Viimaste päevade meediahuvi enne lahkumismängu üllatas ehk Piiroja ennastki tõdemusega, kui palju ta ikkagi Eesti spordisõbrale korda läks. Tabavalt ütles üks vutimees – koos Piirojaga lahkus Eesti meeskonnast tapjainstinkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles