Politsei tabas autopeeglite varguses kahtlustatava lätlase

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küljepeegel. Foto on illustratiivne.
Küljepeegel. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Politsei pidas täna öösel Pärnus kinni 33aastase Läti Vabariigist pärit mehe, keda on alust kahtlustada nii autode küljepeeglite kui ka parkimisandurite varguses.

Auto kontrollimisel leiti sealt 20 küljepeeglit, mis valdavalt pärinevad sõiduautodelt BMW X5 või X6, ja autode parkimisandureid.

Politseile on teatatud vaid kolmest Pärnus ja Pärnu lähiümbruses toime pandud autode küljepeeglite vargusest. Võimalik, et teised kannatanud ei ole veel vargust avastanud või ei ole mingil põhjusel juhtunust politseid teavitanud.  Politsei palub inimestel, kelle autolt viimasel ajal on küljepeegid ja parkimisandur varastatud, võtta ühendust telefonil 525 1220.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Lennart Pulk märkis, et politseil on alust sedasama meest kahtlustada ka varem toime pandud peeglivargustes. „Valdavalt on küljepeeglid hinnalisematelt sõidukitelt ja üsna kallid, seekord mehe autost leitu maksumus küünib 10 000 euroni,“ täpsustas Pulk.

Juhtumi osas alustas politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku vargust käsitleva paragrahvi alusel. Eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles