Noor BMX-rattur unistab suurtest hüpetest

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja taga mullahunnikul alustanud Rain Robert Randväli krooniti mullu BMX-rattal Eesti noortemeistriks.
Maja taga mullahunnikul alustanud Rain Robert Randväli krooniti mullu BMX-rattal Eesti noortemeistriks. Foto: Rasmus Paimre

Tulevikus elukutselise elust unistav Paikuselt pärit 16aastane trikirattur Rain Robert Randväli on üks kuuest BMX-sõitjast, kes esindab Eestit tänavustel ekstreemspordivõistlustel Simple Session.

Euroopa suurimale ekstreemspordiüritusele pääsemiseks pidi Eesti kuni 16aastaste meister Randväli läbima kvalifikatsioonivooru kolm nädalat tagasi Pärnumaal Tihemetsa sisepargis.

“Pidin sõitma, tegema trikke, leidma pargis oma liinid,” rääkis Randväli. “Kvalifikatsioonivõistlustel oli umbes 30 sõitjat ehk kohal oli kogu Eesti paremik, kellest vaid kolm pääses Simple Sessionile. Veel kolm eestlast said sinna wild card’iga. Tase oli Tihemetsas väga kõva ja kõik proovisid hulljulgeid trikke. Mul tuli kõik hästi välja, nii nagu plaanisin.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles