Purjetamise Euroopa kuld tuli Pärnusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest hooaega Zoom 8 klassi paadil võistlev Keith Luur (keskel) edestas kaheksa sõidu kokkuvõttes ülipõnevas medaliheitluses taanlast Rasmus Bergmanni ja põhjanaabrit Elias Odrischinskyt.
Esimest hooaega Zoom 8 klassi paadil võistlev Keith Luur (keskel) edestas kaheksa sõidu kokkuvõttes ülipõnevas medaliheitluses taanlast Rasmus Bergmanni ja põhjanaabrit Elias Odrischinskyt. Foto: Raiko Lehtsalu

Hispaanias Palamosel lõppenud juunioride Zoom 8 klassi Euroopa meistrivõistlustel seilas Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik, Koidula gümnaasiumis õppiv 14aastane Keith Luur kaheksa sõidu kokkuvõttes esikoha vääriliselt. Hõbemedali teenis taanlane Rasmus Bergmann ja pronksi sai soomlane Elias Odrischinsky.

Eesti purjetajatest mahtusid esikümnesse veel Tallinna poiss Jakob Haud, kes oli neljas, saarlane Joosep Laus tuli kaheksandaks ja võitja klubikaaslane Rasmus Maalinn kümnendaks. Tüdrukute regati lõpetas tallinlanna Mari-Ann Raud kuuendana. Euroopa meistri tiitli võitis taanlanna Michala Hoeg Norsell, hõbeda sai rumeenlanna Ebru Bolat ja pronksi norralanna Emilie Homstvedt.

Kokku seilas Zoom 8 klassi tiitlivõistlusel 80 sportlast Taanist, Rumeeniast, Eestist, Soomest, Austriast, Portugalist, Venemaalt ja Hispaaniast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles