Püromaan tegutseb jälle? Pärnus põles taas puukuur

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Öiste kuuripõlengute seeria sai täna jätku Pärnus Jalaka tänaval saladuslikul kombel põlema läinud puukuuriga.

Kell 0.44 teatati häirekeskusesse põlevast puukuurist Pärnus Jalaka tänaval. Teataja sõnade kohaselt olid ohus lähedal asuvad puitelamud.

Põlesid kõrvalhooned ja päästjad kustutasid tulekahju kell 2.10. Samas kohas oli kuuripõleng ka 4. märtsil, siis põles täna öösel põlenud kuuri kõrval asuv kuur.

Nagu viimaste nädalate jooksul Pärnu kesklinnas toimunud kuuripõlengute puhul, polnud Jalaka tänava kuuris elektrit ega küttekollet. See annab alust arvata, et kuur süüdati. Põlengu põhjuse selgitab välja menetlus.

Prokuratuuri pressiesindaja ütles, et võimaliku süütamise uurimiseks kriminaalmenetlust veel alustatud ei ole, kuid peagi võidakse seda alustada.

Pärnus on viimastel nädalatel olnud viis kuuripõlengut, mis arvatavasti said alguse süütamisest.

Ööl vastu laupäeva põlesid Pärnu kesklinnas lühikeste vaheaegade järel puukuurid Aia, Hospidali ja Nikolai tänaval. Kaks nädalat tagasi põlesid kuurid öösel Nikolai ja Vee tänaval. Nende põlengute tekkepõhjusena kahtlustatakse süütamist ja seetõttu alustati juhtumite uurimiseks kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles