Eesti kokad võidutsesid Peterburis

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani Piparmünt peakoka Vladimir Upenieki (vasakul) ja Estonia SPA Hotelsi peakoka Rudolf Visnapuu vahel on suitsuahi, mille ees ja sees Eesti kokad Peterburis toimunud võistlusel oma roogi serveerisid.
Restorani Piparmünt peakoka Vladimir Upenieki (vasakul) ja Estonia SPA Hotelsi peakoka Rudolf Visnapuu vahel on suitsuahi, mille ees ja sees Eesti kokad Peterburis toimunud võistlusel oma roogi serveerisid. Foto: Urmas Luik

Eesti kokad võitsid Peterburis maineka Läänemere maade kokkade võistluse Baltic Culinary Star Cup. Viieliikmelisse võidutiimi kuulus kaks Pärnu kokka: Estonia SPA Hotelsi peakokk Rudolf Visnapuu ja restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek.

Koos nendega olid võistkonnas Anastassia Gusseva kohvikust Sesoon, Dmitri Fjodorov restoranist Ribe ja Pavel Gurjanov restoranist Cru.

Iga riigi kokkade esindus valmistas kohtunike silme all kolm toitu: eelroa, supi ja põhiroa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles