Projektitöö viis Raeküla lapsed Kieli

, õpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kooli õpilased käisid Kielis eakaaslastega projektitööd alustamas.
Raeküla kooli õpilased käisid Kielis eakaaslastega projektitööd alustamas. Foto: Erakogu

Kolmeaastases rahvusvahelises koostööprojektis “Noored ja tervislikud käitumisharjumused” osaleva Pärnu Raeküla kooli õpilased käisid 22.–28. märtsil esimesel projektiseminaril Saksamaal Kielis.

Projektis löövad eestlaste kõrval kaasa Prantsusmaa, Saksamaa ja Ungari 14–17 aasta vanused kooliõpilased. Suheldakse inglise keeles, tutvutakse teiste riikide tervisliku toitumise tavadega. Projektiga soovitakse parandada noorte toitumisharjumusi. Selle ettevõtmise raames tõstetakse õpilaste teadlikkust, et nad tunneksid end füüsiliselt ja vaimselt hästi.

Märtsi lõpus toimus esimene kohtumine Kiilis, kus valiti välja projektile sobiv logo ja moto. Kiili kohtumisele sõitsid Pärnu Raeküla kooli kuus kaheksandate klasside õpilast koos inglise keele õpetaja ja kooli direktoriga. Kohtumine kestis viis tööpäeva, mis olid sisustatud põnevate mängude, koosviibimiste ja väljasõitudega. Õpilased olid majutatud saksa õpilaste kodudesse ja õhtud veedeti põhiliselt koos õpilase perega. Kohtumisel õpilased tutvusid omavahel ja leidsid uusi sõpru.

Järgmise aasta märtsis toimub kohtumine Eestis ja teiste riikide õpilasi võõrustavad Raeküla kooli õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles