Weekend Festival põhjustas Pärnus üüribuumi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti teisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuv tantsumuusikasündmus Weekend Festival Baltic pani kohaliku üürituru juba pool aastat varem kihama. Festival toob suvepealinna tuhandeid noori, kellest paljud tahavad veeta Pärnus öö või paar.
Augusti teisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuv tantsumuusikasündmus Weekend Festival Baltic pani kohaliku üürituru juba pool aastat varem kihama. Festival toob suvepealinna tuhandeid noori, kellest paljud tahavad veeta Pärnus öö või paar. Foto: Ants Liigus

Augusti teisel nädalavahetusel Pärnu rannas toimuv Weekend Festival Baltic põhjustas suvepealinna üüriturul enneolematu olukorra, kus jaht vabadele pindadele algas juba pool aastat varem.

Tohutu üürihuvi on osalt tingitud sellest, et hotellides ega muudes majutusasutustes ei ole 6.–8. augustiks enam vaba tuba ja muusikafestivali külastajail tuleb Pärnus ööbimiseks muu võimalus leida.

Tavalisest varasemat ja elavamat huvi majutuse vastu kinnitati Pärnu Postimehele nii hotellidest kui kinnisvarabüroodest. Et mõni suveüritus oleks sedavõrd vara ja tormiliselt pannud inimesi Pärnusse tube või kortereid broneerima, ei meenunud ühelegi lehega vestelnud pärnakale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles