Ettevõtjaid huvitab rannas kaubitsemine

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjate kaubitsemishuvi ei väära tõsiasi, et rannas sõltub müük suuresti ilmast: kui ilm on ilus ja rahvast murdu, edeneb ärigi. Paraku ei jagu plaažiäri soosivat sooja igasse suvenädalasse.
Ettevõtjate kaubitsemishuvi ei väära tõsiasi, et rannas sõltub müük suuresti ilmast: kui ilm on ilus ja rahvast murdu, edeneb ärigi. Paraku ei jagu plaažiäri soosivat sooja igasse suvenädalasse. Foto: Ants Liigus

Ettevõtjate kõrgenenud huvist Pärnu plaaži vastu annab tunnistust tõik, et sel aastal laekus linna korraldatud rannakaubanduse konkurssidele rekordarv pakkumisi.

“Nii palju pakkujaid kui tänavu ei ole meile Pärnu ranna müügipunktide pidamiseks varem tulnud,” tõdes Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist Aare Raev.

Et pakutavatele müügikohtadele oli pretendeerijaid palju, kerkisid rendihinnad mõne kioski enampakkumisel suisa neli korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles