Tartu võrkpallimeestel pead tõsta ei lastud

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Raadik (löögil) ja teised pärnakad said tänu oma sidemängijale Tartu vastu resultatiivselt lüüa.
Andrus Raadik (löögil) ja teised pärnakad said tänu oma sidemängijale Tartu vastu resultatiivselt lüüa. Foto: Ants Liigus

Eesti võrkpallimeistrivõistluste esimeses finaalmängus alistas Pärnu VK meeskond üllatavalt ühepoolselt 3:0 (12, 15, 15) Schenkeri liiga võidutrofee hoidja Bigbank Tartu.

Finaalseeria avaetendust tuli Pärnu spordihalli vaatama üle 700 inimese. On seda vähe või palju ja sai publik omade võimsast, kuid paraku ühepoolsest esitusest soovitu, ei tea.

Aga pidu oli, ja sellest tulid nii-öelda lihtrahva seas osa saama treenerid-korüfeed eesotsas Johannes Noormäega, üleeilsed ja eilsed ässad Heigo Nikolai ja Raimo Pajusalu, Soomes meistrina eduka hooaja lõpetanud Eesti parim naisvõrkpallur Anu Ennok, Itaaliast naasnud Tartu pärnakas Renee Teppan ja ekslinnapeast riigikogulane Toomas Kivimägi. Kui vaid väikest osa prominentidest nimetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles