Juhtkiri: Esmaspäev toob esimehed

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tuleva nädala algul tehakse riigikogus viimased toimingud, et sisulise tööga pihta hakata. Ametisse valitakse komisjonide esimehed ja aseesimehed. Reformierakonna käes on viis komisjoni, sotsidel neli ja Isamaa ja Res Publica Liidul kolm komisjoni.

Pärnumaalasi peaks rõõmustama, et Pärnu eelmine linnapea Toomas Kivimägi hakkab juhtima majanduskomisjoni. Ilmselt peab majanduskomisjongi arutama võimuliidus ära otsustatud käibemaksutõusu, millega majutusasutused kaotavad oma senise maksuerisuse ja hakkavad maksma täie rauaga. Kivimägi teab, mida see Pärnule ja ülejäänud kuurortlinnadele tähendab. Ongi käes esimene hetk, kui südametunnistus ja oma parim arusaam kohtuvad parteidistsipliiniga.

Reformaritest jätkab Kalle Palling Euroopa Liidu asjade komisjoni esimehena ja kultuurikomisjoni valitakse vedama kunagine kultuuriminister Laine Randjärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles