Võrkpalli finaalseeria: Pärnu meeskond ei võitnud Tartus geimigi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki vaheline finaalseeria on pärast teist, Tartus peetud lahingut 1:1 viigis, sest pärnakad Taaralinna meeskonnale täna vastu ei saanud ja pidid võtma vastu 0:3 kaotuse.

Avageimi algus kulges kui Ameerika mägedel. Esmalt õnnestus pärnakatel teha 4:0 vahespurt ja minna ette 5:2. Seejärel oli kord tartlaste käes, kes said kuus punkti järjest, ja meeskonnad läksid esimesele tehnilisele vaheajale Bigbanki 8:5 eduseisus. Teise tehnilise vaheaja eel õnnestus pärnakatel seis korraks 15:15 viigistada, kuid järgmistel pallivahetustel olid kindlamad tartlased, saades 25:20 geimivõidu.

Teises geimis mindi esimesele tehnilisele vaheajale pärnakate 8:7 eduseisus. Punkt-punkti-heitlust jätkus järgmisegi pausini, kui Pärnu meeskonna edu oli 16:14. Pärnakad tegid 4:0 vahespurdi, asudes juhtima 19:15 ja 20:16, kuid otsustavaid punkte mängisid paremini tartlased, võites taas geimi, seekord 25:23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles