Rannametsa luitejooksule oodatakse tuhatkond spordisõpra

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval, 19. aprillil toimub Häädemeeste vallas Rannametsa külas kaheksandat korda Rannametsa luitejooks.
Pühapäeval, 19. aprillil toimub Häädemeeste vallas Rannametsa külas kaheksandat korda Rannametsa luitejooks. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval, 19. aprillil toimub Häädemeeste vallas Rannametsa külas kaheksandat korda Rannametsa luitejooks.

Luitemaa looduskaitseala läbiva jooksudistantsi pikkus on 8,3 kilomeetrit. Peale põhijooksu on kavas käimine-kepikõnd ehk luiteretk, kus esimest korda saavad soovijad minna ajavõtuga käimisdistantsile.

Kõikide koerasõprade rõõmuks toimub taas Eestis ainulaadne 5,4 kilomeetri pikkune koerte luitekross. Koertekross ehk koerte maastikujooks on spordiala, mis sobib harrastamiseks metsa- ja maastikusörki armastavale koeraomanikule. Rahulikumat, jalutustempot eelistavad koeraomanikud on aga esimest korda oodatud 8,3kilomeetrisele koerte luiteretkele.

Lastejooksudel saavad oma võimed proovile panna pere noorimad. Lastejooksudele on oodatud on kõik 2-11aastased poisid ja tüdrukud, kellel tuleb läbida 400 meetri pikkune metsaalune rada. Pärast lastejookse on avatud laste hoiu- ja mänguala nendele, kelle vanemad jooksma või kõndima lähevad.

Luitejooksule ja -retkele oodatakse tuhatkond osalejat.

Rannametsa luitejooks koos Jüri Jaansoni kahe silla jooksu ja kahe staadioni jooksuga kuulub Pärnu Kahe Silla klubi üritustesarja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles