Restoranide nädalale pani punkti galaõhtusöök

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kokad tõmbasid suurejoonelise galaõhtusöögiga restoranide nädalale joone alla.
Pärnu kokad tõmbasid suurejoonelise galaõhtusöögiga restoranide nädalale joone alla. Foto: Silver Gutman

Pärnu restoranide nädalal osalenud peakokad andsid laupäeval Estonia Pargi maja kaheksandal korrusel pop-restoranis eksklusiivse galaõhtusöögi.

Õhtusööki kutsuti valmistama teemanädalal kaasa löönud 18 peakokka, ettepanekust haaras kinni kümme.

Õhtusöögi valmistamisel osalesid Tanel Minski (Embecke), Mart Kukk (villa Wesset), Merike Kotsulim (Lime Lounge), Marko Lumera (Ammende villa), Pekka-Paavo Kesküla (Rannahotell), Vladimir Upeniek (Piparmünt), Jaanus Krass (Kalamajaka kohvik), Rauno Kõrgekivi (Tervise Paradiis), Lauri Erm (Strand) ja Bruno Mitt (Café Grand).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles