Infopäev jagab noortele kasulikku teavet

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa Rajaleidja keskus.
Pärnumaa Rajaleidja keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeva, 16. aprilli pärastlõunal on Pärnumaa Rajaleidja keskuses infopäev noortele, kes soovivad minna edasi õppima kõrgkooli või keskhariduse baasil kutseõppesse.

Infopäevale on kutsutud laudkondade juhtideks Tartu ja Tallinna ülikoolide esindajad, kes tutvustavad noortele sisseastumiskatseid kõrgkoolis. Koolide esindajad Taavi Tamm ja Berit Oll annavad nõu, kuidas koostada motivatsioonikirja ning valmistuda vestluseks ja akadeemiliseks testiks. Eesti kunstiakadeemiast tuleb kohale Olivia Verev, kes jagab huvilistele näpunäiteid portfoolio koostamiseks.

Pärnumaa kutsehariduskeskuse esindaja Merle Treufeldt annab nõu, kuidas end ette valmistada vestluseks ja testideks kutsekooli sisseastumisel. Infopäeval on kohal ka Swedbanki esindaja, kelle käest soovijad saavad küsida õppelaenu võtmise kohta.

Maailmakohviku meetodil planeeritud päev annab igaühele võimaluse osaleda just selle laudkonna vestluses, mis talle huvi pakub.

Infopäevale saab end kirja panna Rajaleidjas Kätlin Aadamsoo meilitsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles