Akadeemikud kõnelevad Euroopa tulevikust

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärkamisaja suurkuju ja põllumajanduse edendaja Carl Robert Jakobsoni rajatud Kurgja-Linnutaja talu on Pärnumaa üks visiitkaarte koos Euroopa ainsa naistorupilliansambliga Linnutaja. Kurgja talumuuseumi külastavad teaduspäeval akadeemikudki.
Ärkamisaja suurkuju ja põllumajanduse edendaja Carl Robert Jakobsoni rajatud Kurgja-Linnutaja talu on Pärnumaa üks visiitkaarte koos Euroopa ainsa naistorupilliansambliga Linnutaja. Kurgja talumuuseumi külastavad teaduspäeval akadeemikudki. Foto: Ants Liigus

Eesti teaduste akadeemia akadeemikud kogunevad tuleva kuu hakul, 6. mail Pärnusse juhatuse istungile ja teaduspäevale, mille ettekandeid saavad huvilised maavalitsuse suures saalis kuulata.

Teaduspäeva kavas on akadeemia presidendi Tarmo Soomere ülevaade “Teaduste akadeemia minevikule toetudes tulevikku vaatamas” ja ettekanne “Eesti rannikud: püsivad või upuvad”, mis Pärnus on jätkuvalt päevakajaline teema pärast meid vapustanud 2005. aasta jaanuaritormi.

Tartu ülikooli kliinikumi neurokirurgia professor Toomas Asser kõneleb teemal “Insult – ennetatav ja ka ravitav”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles