Võrkpallifinaal jätkus eile 1:1 seisult

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe esimese mängu järel oli nii Avo Keelel (paremal) kui Andrei Ojametsal põhjust vastast õnnitleda.
Kahe esimese mängu järel oli nii Avo Keelel (paremal) kui Andrei Ojametsal põhjust vastast õnnitleda. Foto: Ants Liigus

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste finaalseeria sai Tartus mõnevõrra ootamatu jätku, kui seeria avakohtumise koduväljakul 75 minutiga suurelt ja kindlalt 3:0 võitnud Pärnu VK kaotas Bigbank Tartule peaaegu niisama kindlalt ja kiirelt 86 minutiga 0:3 (20, 23, 14).

Pärnu meeskonna treener Avo Keel oli avamängu järel kindel, et midagi nii ülekaalukat seerias enam ei juhtu ning arvas, et nüüd läheb finaal võitluslikumaks. Aga vaevalt ta seda uskus, et koduse hiilgemängu järel võõrsil pärnakate kaalukauss sedavõrd kreenis on.

Teise mängu avageimis jäi Pärnu punkti-paariga taha, jõudis geimi keskel seisul 15:15 vastasele järele, aga siis rebenes vahe taas. Silma torkas, et Tartu pallurid suutsid hästi lugeda Pärnu sidemängija otsuseid ja liigutada tulemuslikke blokke, pärnakatel polnud otsustavaid äralööjaid, nagu oli neid hulgi seeria avamängus, ja õnngi oli selle päeva tugevamate poolel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles