Sitkelt võidelnud linnameeskond kaotas napilt Kaljule

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonnal olid omad võimalused aga lõpuks võttis Nõmme Kalju oma.
Pärnu meeskonnal olid omad võimalused aga lõpuks võttis Nõmme Kalju oma. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Jalgpalli Premiumi liiga uustulnuk Pärnu linnameeskond tegi täna hooaja ühe küpsema mängu, kui võõrsil jäi täiseduga jätkavale Nõmme Kalju meeskonnale alla 0:1.

Tallinnas Hiiu kunstmurustaadionil toimunud kohtumine oli üsna kinnine ja võimalustevaene.

Mängu ainsa värava lõi nõmmekas Ats Purje kohtumise 18. minutil penaltist.

Nõmme Kaljust Pärnus laenul olev Robert Kirss arvas intervjuus Postimees Online’le, et kohtunik andis penalti üsna kergelt.

„Oli 50-50, selline õnnetu ja kaheldav penalti,“ ütles Kirss. „Kaotasime rumalast väravast. Kalju küll domineeris, aga midagi ohtlikku nad teha ei suutnud."

Kirss lisas, et Kalju vastu mängis ta täna topeltmotivatsiooniga, sooviga end näidata.

Nõmme Kalju ründaja Tarmo Neemelo kiitis pärnakaid sitke mängu eest.

„Raske ja võitluslik mäng oli, õnneks saime penaltist värava kätte,“ märkis Neemelo. „Aga eks Pärnul oli ka just eriti esimesel poolajal häid momente, mida realiseerida.“

Nõmme Kalju jätkab Premiumi liiga liidrina, sest meeskond on võitnud kõik seni peetud kuus kohtumist. Pärnu linnameeskond jätkab turniiritabelis nelja punktiga seitsmendal kohal.

Pärnakad peavad oma järgmise kohtumise laupäeval, kui Tallinna A.Le Coq Arenal kohtutakse turniiritabelis viie võidu ja ühe kaotusega teist kohta hoidva FC Floraga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles