Visa hing: puuküürnik ei alistu

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üüriline.
Üüriline. Foto: Ants Liigus

Kuidas vabaneda üürnikust, kes ei ole kuude kaupa üüri ja kommunaalarveid tasunud ning keeldub korterist lahkumast? Pärnus Mai tänaval kahetoalist korterit omav Rein on proovinud nii nõu kui jõuga, kuid kasu pole sellest sündinud.

Praeguseks on Rein üürilepingu erandkorras üles öelnud, korteris elektri ja vee välja lülitanud, endale kuuluvad esemed ära viinud, ukseluku vahetanud, korteri müüki pannud ja koguni remonttöödega alustanud, kuid üürnik hoiab endiselt nagu puuk elamispinnast kinni ja keeldub lahkumast.

Selles teravas vastasseisus ei ole võitjaid. Rein, kes soetas korteri, et pensionile veidi lisa teenida, pole ilma jäänud mitte ainult üüritulust, vaid on pidanud omast taskust kinni maksma kolme kuu vee- ja elektriarve. See on põhjus, miks ta 15. veebruaril üürilepingu erandkorras 30. märtsi kuupäevaga üles ütles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles