Koolieelikud pidasid spordipäeva

, Pöialpoisi lasteaia liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniline koolieelikute spordipäev Pärnu spordihallis.
Traditsiooniline koolieelikute spordipäev Pärnu spordihallis. Foto: Erakogu

Pärnu linna liikumisõpetajad kutsusid koos Pipiga kõiki sügisel esimesse klassi minevaid lapsi spordihalli koolieelikute spordipäevale „Liikuda on vahva – liikuda on hea.“

Kokku sai rõõmsaid spordihimulisi lapsi üle 450. Külla oli tulnud ka sõpruslasteaed Sindist.

Suure spordipeo juhatas sisse Pipi. Esmalt luiskas ta, et on terve aasta trenni teinud ja jõuab sajakilost kangi tõsta, aga laste arvates oli kang kummist ja õhku täis. Naeru saatel mindi marssima. Ring sai täpselt nii suur kui spordihalli suur saal. Liikumisõpetajad olid lastele üllatuseks õppinud selgeks lippude ja lintidega võimlemiskava, mille nad lastele esitasid.

Laste teatevõistlused olid põnevad ja vahvad: üheskoos sai sõbraga joosta, läbi rõnga pugeda, liivakotti kepiga lükata, lendaval taldrikul tennispalli kanda ja teatejooksus võistelda. Pinget, võistluslusti ja kaasaelamist jagus kõigile. Lõpetuseks tantsiti, jagati medaleid ja karikaid.

Liikumisõpetajad tänavad Pärnu koolispordiliidu, maavalitsuse ja spordihalli sõbralikku kollektiivi suurepärase vastuvõtu ja abi eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles