Võrkpallikoondis võib jääda ühegi pärnakata

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustreeriv.
Võrkpall. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti võrkpallikoondise rumeenlasest peatreener Georghe Cretu kutsub 24. ja 31. mail Rootsiga peetavateks EM-valikmängudeks meeskonda 15 meest. Eesti meistrikulda püüdvast Pärnu klubist on nimekirjas vaid Timo Tammemaa, aga temagi võib loobuda.

“Vaatame, kui pikaks Eesti finaalseeria kujuneb ja mida mulle krooniliselt häda tegevad põlved ütlevad. Praegu on koondisse minemise variant fifty-fifty,” arvas Tammemaa eile.

Kui Tammemaagi peaks loobuma, on ta viies koondisekutsest loobunud Pärnu meeskonna pallur. Sest pärnakate diagonaalründaja Hindrek Pulk tahab TTÜ elektroenergeetika bakalaureusena end sel suvel erialaselt proovida, tervislikel põhjustel ütlesid koondise laagritest, kontrollkohtumistest ja EM-valikkohtumistest ära Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar, isiklikel motiividel libero Edgar Järvekülg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles