100aastaseks saav Eesti riik toob peo igale õuele

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 100. aastapäeva korraldustoimkond eesotsas selle juhi Jaanus Rohumaaga tiirutab juba mõnda aega mööda Eestimaad, et tutvustada oma kavatsusi ja koguda värskeid mõtteid.
Eesti Vabariigi 100. aastapäeva korraldustoimkond eesotsas selle juhi Jaanus Rohumaaga tiirutab juba mõnda aega mööda Eestimaad, et tutvustada oma kavatsusi ja koguda värskeid mõtteid. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kolmapäeval kohtusid Pärnus Endla teatri suures saalis huvilistega Eesti Vabariigi 100. aastapäeva korraldustoimkonna juht Jaanus Rohumaa, turundus- ja kommunikatsioonijuht Anneli Ohvril, toimkonna assistent Elo Aun ning liikmed Margus Kasterpalu ja Tiit Pruuli.

Pidu kõigile

Juubelisündmused toimuvad aprillist 2017 kuni veebruarini 2020. Lahti seletatult alates 100 aasta möödumisest eestlaste massimeeleavaldusest Petrogradis aprillis 1917 ja ajast, mil kaks kubermangu ühendati Eestimaaks, kuni 100 aasta möödumiseni Tartu rahu sõlmimisest 1920. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles