Go Group tahab Pärnus kasutuseta kinnistust tootmismaa teha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Go Group tahab Pärnus kasutuseta seisvast Kauba tänava kinnistust kujundada tootmismaa. Pilt on illustratiivne.
AS Go Group tahab Pärnus kasutuseta seisvast Kauba tänava kinnistust kujundada tootmismaa. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus

AS Go Group tahab Pärnus kasutuseta seisvast Kauba tänava kinnistust kujundada tootmismaa, mis tulevikus peaks olema seotud kavandatava Rail Balticu raudteega ja tooma linna juurde töökohti.

"Pärnu Kauba 1 detailplaneeringu mõte on muuta üks suur kasutusest väljas kinnistu neljaks optimaalseks tootmismaatükiks, koos ehitusõigusega. Tegusad ettevõtjad saavad sinna tootma minna, luues sellega piirkonda töökohti," ütles Go Groupi kinnisvara valdkonna juht Andrei Ostov BNSile. "Pärnu on küll tuntud kui kuurortlinn, kuid paraku kõigile turismisektoris tööd ei jagu."

"Loomulikult on huvi kogu ala siduda Rail Balticuga, see annab siin tegutsejatele täiesti uue mõõtme. Kuid see on aastatepikkune perspektiiv. Kokkuvõttes tegutseme maa väärtustamise nimel, et saaks luua töökohti ja tõsta konkurentsivõimet," märkis Ostov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles