Toidusse panustades ennetame paljusid tervisehädasid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Orav teeb koostööd Pärnu Maarja-Magdaleena tervisetoidukojaga ja peab seal suvel maha loengusarja, kus käsitleb haiguste ja toitumise vahelisi seoseid.
Liis Orav teeb koostööd Pärnu Maarja-Magdaleena tervisetoidukojaga ja peab seal suvel maha loengusarja, kus käsitleb haiguste ja toitumise vahelisi seoseid. Foto: Erakogu

Niisamuti nagu võib end haigeks süüa, saab end ka terveks süüa, ütleb Pärnust pärit tervise- ja toitumisnõustaja ning kolme lapse ema Liis Orav, kes jõudis teda jäägitult paeluva kutsumuseni alles pärast pikki otsinguid.

„Mitte ainult mõtted ja toit ei mõjuta meie tervist, vaid kogu keskkondlik d˛ungel meie ümber: toksiinid, kiirgusfoon, ravimid,“ selgitab Liis Orav oma lähenemisnurka.

„Eelistaksin pigem naturopaadi nimetust,“ pakub ta. Orav on seda meelt, et toitumisnõustaja on tänapäeval justkui sõimusõna, iga võrkturunduse lisandimüüja ja treener võib nimetada end toitumisnõustajaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles