Vegani arvates on taimetoitlased tervemad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale muude puuviljade ja marjade söövad Rasmus Arme ja ta pere väga palju banaane ning nii on tavaline, et kodus seisab neid korraga 40–50 kilogrammi. Puuvilja valikul vaatab mees hoolega, et tegu oleks ökotoodetega.
Peale muude puuviljade ja marjade söövad Rasmus Arme ja ta pere väga palju banaane ning nii on tavaline, et kodus seisab neid korraga 40–50 kilogrammi. Puuvilja valikul vaatab mees hoolega, et tegu oleks ökotoodetega. Foto: Urmas Luik

Rasmus Arme (32) avastas enda jaoks seitsme aasta eest taimetoitluse ja hakkas kolm aastat tagasi sajaprotsendiliseks veganiks, tema kinnitusel pakatab ta sellest ajast tervisest ja elujõust.

Tallinnast pärit, kuid umbes aasta Pärnus elava Arme peres on veganid kõik: ta abikaasa, aasta ja kahekuune laps ning isegi 13aastane labrador Pepe.

Taimetoitlase ja vegani vahe seisneb selles, et kui taimetoitlane lubab endale aeg-ajalt loomseid saadusi, näiteks muna ja piimasaadusi, siis veganid toituvad ainult taimedest ja loomseid saadusi ei võta suu sissegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles