Sibyl Vane tuli lagedale uue looga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle kahe aasta tagasi Läti plaadifirma I Love You Records alt debüütalbumi välja andnud Sibyl Vane on tagasi uue materjaliga, andes välja uue singli „Slow Dance“.
Üle kahe aasta tagasi Läti plaadifirma I Love You Records alt debüütalbumi välja andnud Sibyl Vane on tagasi uue materjaliga, andes välja uue singli „Slow Dance“. Foto: Promopilt

Üle kahe aasta tagasi Läti plaadifirma I Love You Records alt debüütalbumi välja andnud Sibyl Vane on tagasi uue materjaliga ja andis välja uue singli „Slow Dance“.

Lugu annab bändiliikmete jutu järgi aimu uue albumi kõlast, kuid on ülejäänud materjalist selgelt eristuv.

""Slow Dance“ on märgilise tähtsusega pala, sest see on meiega kaasas käinud juba mitu aastat ja pidevalt muutunud. Võib öelda, et lõpliku vormi saigi see alles stuudios,“ selgitas loo valmimise tagamaid bändi laulja Helena Randlaht.

Plaadi ilmumisaega bänd veel ei avalda, sest töö materjaliga käib. „Oleme kogunud palju mõtteid nii laulude kui ka sound'ide osas, mida nüüd tervikuks liidame," teatas Sibyl Vane.

„Alates eelmise plaadi ilmumisest oleme teinud kogu aeg teadlikult tööd uue materjali ja bändi kõlaga. Kui eelmine plaat sündis üsna hoo pealt, siis selle materjaliga on tehtud kõvasti rohkem tööd,“ ütles bändi laulja ja lisas, et töö järgmise singli kallal on alanud ja see loodetakse avaldada suve hakul.

Pärast debüütalbumi avaldamist intensiivselt Baltimaade, Soome ja Rootsi festivalidel ning klubides tuuritanud Sibyl Vane’i ridades on toimunud muudatusi. Möödunud aasta kevadest mängib bändis trumme Siim Jõgioja.

Bändi järgmine kontsert leiab aset Poola suurimal siseruumides toimuval muusikafestivalil Asymmetry juba 1. mail. Sibyl Vane’i võib peagi näha nii mõne kodumaise kui ka lähinaabrite juures toimuva suvise muusikafestivali esinejate nimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles