PMKLi mälestusturniir

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

Laupäeval meenutatakse Kalurihallis 20 aastat tagasi sündinud ja mullu hingusele läinud Pärnu meeste korvpalliliigat (PMKL) nelja meeskonna turniiriga.

“Kuna PMKLi juubelihõngulist täishooaega erinevatel põhjustel korraldada ei õnnestunud, otsustasid PMKLi juhatus ja hoolekogu teha ühepäevase välkturniiri,” rääkis võistlussarja pikaajaline eestvedaja Henn Koolmeister Pärnu Postimehele. “Turniiril osalevad tänavuste Pärnumaa talimängude võitja Gellerton Sauga vallast, kõige rohkem PMKLi hooaegu võitnud Pärnu Mets, kahe viimase aasta meister VikBum/Vändra Mets ja enne liigast lahkumist korduvalt pjedestaalile tõusnud endiste pärnakate tiim KOFF/Lada Eesti/Prior Kinnisvara.”

Keskpäeval algavatel pallilahingutel mängitakse kõigepealt kaks poolfinaali, seejärel selgitatakse kolmanda koha saaja ja turniiri lõpetab finaalkohtumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles