Kilingi-Nõmmes poetab Nordecon torud tänavate alla

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Teeme projekti alusplaanid,” ütles Nordeconi geodeet Rasmus Savikov, mõõdistades Kilingi-Nõmme peatänava tulevasi torustikke plaanimaterjali jaoks.
“Teeme projekti alusplaanid,” ütles Nordeconi geodeet Rasmus Savikov, mõõdistades Kilingi-Nõmme peatänava tulevasi torustikke plaanimaterjali jaoks. Foto: Urmas Luik

AS Nordecon alustas Kilingi-Nõmmes suurte tööde ettevalmistusega, kui linna vahele saabusid oranžides vestides geodeedid ja hakkasid üle mõõdistama tänavate alla paigutatud vee- ja kanalisatsioonitorustikke.

Aasta lõpuks ühendatakse uue vee- ja kanalisatsioonitorustikuga 180 majapidamist Pärnu ja Õhtu tänava vahelises piirkonnas. Sinna jäävad eramud ja kortermajad.

Saarde vallavanem Andres Annast ütleb selle piirkonna kohta uus linnaosa, sest seal ei ole siiani ühisveevärki ja -kanalisatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles