Häädemeeste rahvas on valmis politseiga koostööks

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste rahva arvates andis see kohtumine suurepärase võimaluse suhelda politseiga vabalt ja silmast silma.
Häädemeeste rahva arvates andis see kohtumine suurepärase võimaluse suhelda politseiga vabalt ja silmast silma. Foto: Annika Poldre

Politsei eestvedamisel kohtus Häädemeeste seltsimajas kohalik rahvas politsei, päästeameti ja MTÜ Eesti Naabrivalve esindajatega, teemaks koduvalla turvalisus. Kohtumise avas ja seda juhatas Pärnu politsei juht Andres Sinimeri, kelle sõnade järgi oli Häädemeeste Lääne prefektuuri piirkonnas kolmas vald, kellega sel viisil kohtuti.

“Et inimesed kohtuksid politseinikega silmast silma ja saaksid rääkida sellest, mis kõige enam häirib,” sõnastas Sinimeri kokkusaamise mõtte. “Sellest, mille üle arutame, saab osa politsei, võib-olla ka päästjate ja kohaliku omavalitsuse töö.”

Arutleti mitmel teemal selle käigus ühe teemarühma juurest teise juurde liikudes ja jutus osaledes. Iga teema algataja pidi hea seisma selle eest, et tema juures alanud arutelust kooruks selgeid mõtteid paberile. “Lõpuks hääletame teemade üle. Millised saavad rohkem hääli, need kujunevad tähtsamateks,” selgitas politseijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles