Ainsale Pärnus ehitatavale kortermajale pandi nurgakivi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Troperoodese projektijuht Vallo Palm müüris kinni põrandasse asetatud metallsilindri, milles eilne Pärnu Postimees, mündid ja info ehitise kohta.
OÜ Troperoodese projektijuht Vallo Palm müüris kinni põrandasse asetatud metallsilindri, milles eilne Pärnu Postimees, mündid ja info ehitise kohta. Foto: Ants Liigus

Eile pandi Pärnus nurgakivi ainsale linnas kerkivale korterelamute kompleksile, viimati valmisid suvepealinnas kortermajad 2014. ja 2011. aastal.

Riia maantee 11 kunagisel Lääne-Eesti pimedate ühingu kinnistul ehitab Eston Ehitus osaühingu Troperoodes tellimusel kaht korterelamut, millest üks jääb tee äärde ja teine on hoovimaja. Kahekorruselisse hoovimajja tuleb neli, kolmekorruselisse peamajja 13 korterit, mille ruutmeetri hind jääb vahemikku 1500–1600 eurot. Näiteks 30,3ruutmeetrine ühetoaline korter maksab 45 000 eurot.

Kolmandik juba müüdud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles