Mai koolis on avastusõppe konverents

, Mai kooli huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kool Pärnus.
Mai kool Pärnus. Foto: Ants Liigus

Reedel, 24. aprillil toimub Pärnu Mai koolis rahvusvaheline avastusõppe konverents.

Konverentsi avavad Pärnu abilinnapea Jane Mets ja Mai kooli direktor Silja Kikerpill. Konverentsi 50 osalejat ja külastajat Pärnu linnast, maakonnast ja Võrust vaatavad 3. klassi avastusõppe tundi "Tilkade võidujooks".

Tundi annavad Mai kooli õpetajad Tiiu Vendel ja Merle Mänd. Lapsed uurivad, kui kiiresti eri vedelikud voolavad, räägitakse vedelike omadustest ja tunni lõpus kasutatakse kordamiseks tahvelarvuteid.

Pärast lõunat kuulatakse Astrid Kauberit, kes on Soome haridusühenduse keele- ja kultuuriosakonna juhataja. Teemaks Soomes käivituv uus riiklik õppekava ja sellega seoses koole ees ootavad muudatused.

Konverentsi lõpetavad Tartu ülikoolist Toomas Tenno ja Karin Hellat, kes kõnelevad avastusõppest kui arendavast õppest ja milline areng Eestis avastusõpet ootab.

Konverentsi peakorraldaja on Mai kooli õppealajuhataja Kaja Tammetalu, kes on avastusõppe aineühenduse juht Pärnu linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles