Mürakarukoolis sumiseb

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 29. aprillil ootab mürakarukool oma 1,5-4 aasta vanuseid õppijaid Pärnu keskraamatukogu looduspildiga saali. Seekord saadakse tuttavaks eri sumistajate ja põristajatega. Aga laulu ja mängu sisse panemist väärivad pisitasa toimetavad kevadmutukadki.

Õpetaja Katrin Hildunen-Alvela kutsub poisid-tüdrukud koos oma vanematega lõbusaid tantsumänge harjutama. Nii jäävad sõnad paremini meelde. Mürakarukoolis tabab tarkus lapsi ka pilli mängides ja raamatutega sõprust luues.

Raamatukorvist leiab peale papist kaantega põnniraamatute Eha Roosalu ja Katri Smiti looduseraamatu "Üle läve" ja kevadisi meisterdamisraamatuid.

Lasteraamatuosakonnas võivad mürakarud uudistada, kes on peidus mesitaru sees. Näitus kannab pealkirja "Lendab ja sumiseb".

Koolis õppemaksu ei küsita. Oodatud on nii praegused kui päris esimest korda tulevad pisipõnnid. Kaasa tasuks võtta vahetusjalatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles