Andrei Ojametsast sai koondise peatreener

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Margus Ansu

Eesti Võrkpalli Liit sõlmis viimastel hooaegadel Bigbank Tartu meeskonna peatreenerina töötanud pärnaka Andrei Ojametsaga 2 + 2 aasta pikkuse lepingu Eesti koondnaiskonna juhendamiseks. Abitreeneriks saab Aigor Kaibald, osa treeninguid aitab läbi viia endine koondislane Sten Esna.

“Rahvusnaiskonna peatreeneri amet on suur väljakutse. Annan endale aru, et tegemist ei ole lihtsa ülesandega, kuid usun, et suure tahtmise ja töö korral on võimalik ka naistekoondisega edu saavutada,” rääkis Andrei Ojamets volley.ee portaalis. “Stardiplatvorm on hea, kuna meil on olemas perspektiivikas põlvkond ja Soome meistriliigas ning tänavu Euroopa Meistrite Liigas mänginud Anu Ennoki näol noortel hea eeskuju.”

Naiste koondis, keda 2008. aastast juhendas nüüd Audentese spordigümnaasiumis järelkasvuparemikule keskenduv Peeter Vahtra, koguneb kolme nädala pikkusesse treeninglaagrisse 11. mail ja peab uue peatreeneri käe all esimesed mängud mai lõpus võõrsil Taaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles