Poetry Slami finaali läheb Ott Kilusk

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kilusk: “Üldiselt mind tuntakse kui üsna rahulikku hullu, kelle veidrused on jäänud ohutuks. Keegi veel ei aima, kuidas minus ajapikku sisemine elajas on kasvand tohutuks …”.
Ott Kilusk: “Üldiselt mind tuntakse kui üsna rahulikku hullu, kelle veidrused on jäänud ohutuks. Keegi veel ei aima, kuidas minus ajapikku sisemine elajas on kasvand tohutuks …”. Foto: Urmas Luik

Omaloomingu lugemise võistluse Poetry Slam Pärnu eelvoorust võttis osa üheksa julget autorit. Žürii ja publiku hääletusel pääsesid finaali Jaak Känd, Ott Kilusk ja Einar Ojarand, kellest võitjaks kuulutati Kilusk.

Kuna publiku käteplaksutuse tugevuse järgi ei olnud finaalis võimalik võitjat välja selgitada, tegi lõppotsuse kolme tugeva kandidaadi seast kolmeliikmeline žürii koosseisus Kivisildnik, Peeter Helme ja Margit Peterson.

“See oli selles mõttes debüüt, et võistlusel ma ei ole enne osalenud,” ütles Poetry Slami Pärnu eelvooru tänavune võitja Ott Kilusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles