Maalaps saagu huviharidust kodu lähedal

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligemale 100 külalisele jagasid torti Jõõpre kooli õpetaja Ivi Sutt (vasakul) ja Audru huvialakeskuse õppejuht Kersti Põllu.
Ligemale 100 külalisele jagasid torti Jõõpre kooli õpetaja Ivi Sutt (vasakul) ja Audru huvialakeskuse õppejuht Kersti Põllu. Foto: Urmas Luik

Teisipäeval jagati Pärnu Endla teatri sammassaalis lilli ja tänunööpe kõigile, kes kümne aasta vältel on kaasa löönud Audru huvialakeskuse tegevuses.

Kümnenda tegevusaasta tähistamiseks korraldatud tänuüritusel avati ühtlasi huvikeskuse kunstiosakonna näitus ja musitseerisid muusikaosakonna õppurid.

Õppejuht Kersti Põllu tõdes, et huvikeskus on avatud uutele ideedele ja ettepanekutega võib välja tulla nii laste kui täiskasvanute õppe kohta. “Mõte on avada uusi erialasid,” lausus ta. Muusikaosakonnas saab soovijate olemasolul pakkuda muude pillide kõrval saksofoni- ja trummiõpet. Kunstiosakonnas võiks õpetada lastele kokandust ja täiskasvanutele keraamikat. Kui aga leidub huvilisi, otsitakse õpetaja, kes koostab õppekava, ja ringi tegevus võib alata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles