Pargid ja haljasalad peavad nädala pärast korras olema

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannapargis, laste mänguväljaku kõrvalt on Nurmesalu sõnade järgi kavas lähinädalate jooksul maha võtta ka üks silma riivav tammepuu.
Rannapargis, laste mänguväljaku kõrvalt on Nurmesalu sõnade järgi kavas lähinädalate jooksul maha võtta ka üks silma riivav tammepuu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu parkide hooldajatel on kiired päevad, sest järgmise nädala teiseks pooleks peavad need kevadiste hooldustööde järel särama nagu prillikivi.

Pärnu linnaaedniku Anu Nurmesalu sõnutsi on parkide ja haljasalade hooldajad oma töödega joonel ja suurem osa kevadisi hooldustöid parkides ning haljasaladel peaks lepinguga paika pandud tähtajaks ehk aprilli viimaseks päevaks tehtud olema. „Maisse jääb ilmselt osa pinkide värvimine ja õlitamine, sest praegu on öösiti ainult paar kraadi sooja, mis värvimist, lakkimist ja õlitamist ei soosi,“ ütles ta.

Rannapargis laste mänguväljaku kõrvalt on Nurmesalu sõnade järgi kavas lähinädalate jooksul maha võtta üks silma riivav tammepuu. „Ohtlik see otseselt pole, kuid perspektiivitu – selle tamme latv on kuivanud, üks pool laasitud ja puul on kambriumikahjustused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles