Eesti parim noor raamatupidaja elab Pärnus

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Ann Randpõld.
Mari Ann Randpõld. Foto: SA Innove

Reedel toimusid Tallinnas SA Innove korraldatud üleriigilised raamatupidajate kutsemeistrivõistlused, mille võitis Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilane Mari Ann Randpõld.

“Rebimine oli väga tihe,” kommenteeris võistlusjuhendi koostaja, EBSi juhtimiskoolituskeskuse lektor Juta Tikk. “Esikolmik selgus minimaalse punktide vahega, kusjuures kõik olid eri koolist. See näitab Eesti noorte raamatupidajate kõrget taset.“

Raamatupidajate kutsevõistluse eesmärk on tugevdada majandusarvestuse eriala head mainet, ühtlustada õppetaset, vahetada kogemusi ning innustada õppureid ja koole saavutama paremaid õpitulemusi. Kutsemeistrivõistlusi korraldab SA Innove.

Võistlusel võttis mõõtu 20 kutseõppurit Haapsalu kutsehariduskeskusest, Pärnumaa kutsehariduskeskusest, Olustvere teenindus- ja majanduskoolist, Hiiumaa ametikoolist, Narva kutseõppekeskusest, Lääne-Viru rakenduskõrgkoolist, Tartu kutsehariduskeskusest, Pärnu Saksa tehnoloogiakoolist, Ida-Virumaa kutsehariduskeskusest ja Tallinna majanduskoolist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles