Endla koor võitis Bratislava festivalil esikoha ja kulddiplomi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segakoor Endla võitis Bratislavas toimunud festivalil "Slovakia Cantat 2015" segakooride katekoorias esikoha ja festivali kulddiplomi.
Segakoor Endla võitis Bratislavas toimunud festivalil "Slovakia Cantat 2015" segakooride katekoorias esikoha ja festivali kulddiplomi. Foto: Segakoor Endla

23.-26. aprill toimus Slovakkia pealinnas Bratislavas rahvusvaheline kooride ja orkestrite festival Slovakia Cantat, kus Pärnu segakoor Endla pälvis kõrge tunnustuse.

Suviselt päikeselises ja 23kraadises soojuses kuulutati Endla Bratislava peaväljakul festivali lõputseremoonial segakooride kategooria võitjaks ja kuldse diplomi vääriliseks. Auhinna võtsid vastu koori dirigendid Toomas Voll ja Kadri Põder.

Juba kümnendat aastat toimuval festivalil hindas võistlejaid rahvusvaheline žürii, mille töös osalesid Slovakkia tunnustatud muusikute kõrval külalised Poolast, Tšehhist ja USAst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles