Galerii: Skaudid ja gaidid täitsid Pärnu tänavad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva keskpäeval täitis skautide ja gaidide jüripäevarongkäik Pärnu tänavad, kui nädalavahetuseks Pärnusse kogunenud noored liikusid üheskoos pidulikule kogunemisele Pärnu Rüütli platsile, kus tunnustati tublimaid noori skaute ja gaide ning anti üle auhinnad jüripäeva raames toimunud matkamängu võitjatele.

Eesti skaute ja gaide tulid tervitama Pärnu abilinnapea Meelis Kukk ja Briti suursaadik Eestis Chris Holtby, kes on Eesti skautide ühingu patroon, ja Eesti skautide ühingu peaskaut Kristjan Pomm, samuti Eesti gaidide liidu peagaid Mari-Liis Keskpaik.

„Seekord oli jüripäevalaagri teemana fookusesse võetud heategevus ja seoses jüripäevaga on Eesti gaidide liidu ja Eesti skautide ühingu koostöös saanud alguse kampaania ,,Üks heategu päevas”, mille eesmärk on pöörata tähelepanu heategevusele ka väljaspool jõuluaega,“ rääkis jüripäeva laagri juht Reelika Ruubel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles