Pärnu linnameeskond napsas Levadialt punkti

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kirss (esiplaanil) on Pärnu linnameeskonna edukaim skoorija.
Robert Kirss (esiplaanil) on Pärnu linnameeskonna edukaim skoorija. Foto: Ants Liigus

Eesti meistriliigas debüteeriv Pärnu linnameeskond võõrustas üht viimaste aastakümnete valitsejat Tallinna FC Levadiat ja lahkus platsilt 2:2 viigiga.

Pealinna press nimetas seda üleolevalt Levadia koperdamiseks järjekordse takistuse otsa, tegelikult nägi Pärnu kunstmuruväljaku 400-pealine publik mängu, milles Levadial õnnestus alles teise poolaja keskel 0:2 kaotusseisust välja rabelema hakata.

“Võitsime punkti, kaotasime kaks, aga peame rahul olema,” kommenteerib Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov. “Hea teise poolajaga pidanuks me selle mängu võitma, aga tippmeeskonnad nagu ka Levadia suruvad end peale, nendega pead olema võimeline kõik 90 minutit endast sada protsenti andma. Meie füüsis pole veel piisavalt hea, jõuga suruti meid ära. Aga võimalusi see mäng võita, mitte viigiga lõpetada oli mõlemal meeskonnal.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles